PUBLICITAT

Ajornada la subhasta benèfica del mural a la memòria d’Elizabeth Blackwell

L’obra és una pintura acrílica sobre cotó d'1,5 x 1,5 metres que va ser feta en viu per l’artista Cristina Llanas

Per El Periòdic

El mural que s'havia de subhastar aquest divendres.
El mural que s'havia de subhastar aquest divendres. | Assandca

 

La subhasta en línia del mural dedicat a la memòria d’Elizabeth Blackwell, a favor de l'Associació andorrana contra el càncer (Assandca), que s'havia de fer aquest divendres, s’ha ajornat al divendres de la setmana que ve, 6 de novembre. La raó és que es volen dur a terme proves exhaustives per assegurar que el procés de puja "sigui impecable i que el potencial comprador comprengui de manera nítida i inequívoca les diferents accions que haurà de fer", informen des de l'associació.

L’obra és una pintura acrílica sobre cotó d'1,5 x 1,5 metres que va ser feta en viu per l’artista Cristina Llanas, de l’agència Coco Studio, el passat 19 d’octubre davant de la seu central de Vall Banc, a Escaldes-Engordany, dins de la jornada Pop Art contra el càncer de mama.

Així, la subhasta tindrà lloc el divendres 6 de novembre entre les onze del matí i les dues del migdia al web  www.andorracontraelcancer.com. El preu de sortida del mural és de 400 euros i la dita —és a dir, l’increment mínim de preu de cada nova oferta— serà de 50 euros. Un cop al web, qui vulgui participar en la subhasta haurà d’introduir les seves dades personals en un formulari i seleccionar el preu que està disposat a pagar. El lloc mostrarà en directe i a l’instant el preu que el mural assoleix.

Els diners obtinguts per la venda de l’obra seran destinats per Assandca a diferents iniciatives de l’entitat, entre les que s’inclouen les campanyes de prevenció i el suport psicològic als malalts de càncer.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT