PUBLICITAT

El Saló de la infància barreja tradició i modernitat

  • La 19a edició tindrà com a novetat simuladors de vol i de la Fórmula 1
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Alís amb infants durant l'edició de l'any passat del Saló de la Infància. Foto: TONY LARA

La combinació entre els jocs tradicionals i els més innovadors seran el centre d'interès de la 19a edició del Saló de la infància i la joventut que se celebrarà a la parròquia d'Encamp del dia 26 de desembre al 6 de gener.

La consellera de Joventut i Esports del Comú d'Encamp, Elisabet Pirot, va explicar ahir que aquest any les activitats del Saló giraran al voltant del lema Jocs i noves tecnologies d'ara i de sempre. Segons va declarar la consellera, la motivació és la d'unir jocs i pràctiques tradicionals amb les noves tecnologies. És, va dir, «una proposta atractiva que et permet gaudir mentre aprens».

El Saló de la infància i la joventut s'inaugurarà el dia de Sant Esteve a les sis de la tarda amb un cercavila previ pels carrers d'Encamp. En aquesta població s'hi estarà fins al 30 de desembre al Complex sociocultural i esportiu. A partir del 2 de gener i fins el dia de Reis, el Saló es desplaçarà al Centre esportiu del Pas de la Casa. Per accedir-hi, els infants hauran de pagar 4 euros d'entrada.

simuladors de vol i de F1, novetats / Pel que fa a les activitats, el director de Gatzara Espectacles, Gerard Pifarré, va destacar el túnel de vent com la novetat més espectacular de l'edició d'aquest any del Saló. Es tracta, en realitat, d'un simulador de vol que està instal·lat damunt d'un tràiler i amb unes turbines que propulsen l'aire i fa que puguin «volar» grans i petits. Aquesta activitat estarà instal·lada només a Encamp i no al Pas per motius d'espai, i a més s'ubicarà fora del recinte del Complex esportiu i sociocultural.

Una altra de les novetats és el simulador de Fórmula 1 amb moviment i amb quatre cabines estàtiques enllaçades entre elles per competir en la mateixa carrera. I finalment, una altra novetat d'aquest any serà un taller de DJ per als joves que podran iniciar-se en la música de tot tipus de tendències actuals.

Els organitzadors van explicar ahir que esperen mantenir les mateixes xifres d'assistents que han vingut sostenint els darrers anys, és a dir, uns 6.000 participants a Encamp i uns 2.000 al Pas de la Casa. El cost total del Saló ascendeix a 114.000 euros, informa l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT