PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús acaba una segona jornada d’entrenaments «força positiva»

L’andorrà aconsegueix el quart millor registre i se situa a mig segon de la millor volta ràpida de Keminth Kubo

Per El Periòdic

Xavi Caredelús roda al circuit Ricardo Torno, ahir.
Xavi Caredelús roda al circuit Ricardo Torno, ahir. | CARDELÚS RACING TEAM

La segona jornada d’entrenaments lliures prèvia a l’última prova del Moto2 European Championship consistent en dues sessions de 40 minuts de durada cadascuna, es va desenvolupar ahir al circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana amb un balanç força positiu per Xavi Cardelús.

L’andorrà va començar el dia a la primera sessió treballant en els reglatges de la seva Kalex tot i que, pel fet de començar minuts abans de les 10.00 hores, la pista estava força freda. Tot i això, va rodar en temps semblants als que va aconseguir ahir a l’última de les tres tandes de lliures amb la pista a més temperatura.

A la segona sessió del dia va arribar la millora substancial ja que l’andorrà va marcar un millor registre de 1’37.157 que va ser el quart millor de la categoria i el va situar a mig segon de la millor volta ràpida aconseguida per Keminth Kubo. Aquest resultat confirma els progressos fets pel pilot de l’equip Stylobike i els seus tècnics pel que fa als settings de la seva moto.

Cardelús posa en valor la feina feta en aquest segon dia d’entrenaments al Ricardo Tormo de València: «La feina que hem fet en aquesta segona jornada de lliures ha estat força positiva i la mostra més clara és que he aconseguit el quart millor registre i m’he situat a mig segon de la millor volta de la categoria. A més, la meva volta ideal, sumant els millors parcials que he fet, ja estaria per sota de l’1’37. Pel que fa a la feina de posada a punt de la moto, estem en la direcció correcta i cal seguir afinant alguns detalls més. D’altra banda, a la segona sessió he rodat tota l’estona amb el mateix neumàtic pensant ja en el rendiment de les gomes de cara a la cursa. Demà baixarem els temps aconseguits avui i tocarà buscar la millor posició possible a les graelles de sortida de les curses al mateix temps que definim del tot els settings de la moto», va informar l’equip del pilot en un comunicat.
Durant el dia d’avui quedaran definides les graelles de sortida en les dues sessions classificatòries programades per a les 09.50 hores i les 12.55 hores. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT