PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vives mostra el seu condol a Macron per l’atemptat a Niça

Un atac terrorista deixa tres morts per arma blanca a una esglèsia de la ciutat

Per El Periòdic

Imatges de l’atemptat a Niça.
Imatges de l’atemptat a Niça. | EFE

El copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, va enviar al president de la república francesa i copríncep francès, Emmanuel Macron, un missatge de condol i solidaritat després de l’atemptat d’aquest dijous al matí a la catedral de Notre Dame de Niça i que ha causat tres morts.

El copríncep episcopal va manifestar que es mostra «profundament entristit en conèixer la notícia del bàrbar atemptat terrorista» i va fer arribar a Macron «el sincer condol del poble andorrà, el de les seves autoritats» i el seu propi, així com la solidaritat amb els ferits i les seves famílies: «prego per les víctimes mortals, pel seu repòs etern», desitjava en el seu comunicat, que també demanava «una prompta recuperació als ferits» i el poble francès.

D’aquesta manera, el copríncep va expressar en el missatge la seva «més enèrgica condemna d’aquest acte terrorista», tot assegurant «el meu suport i pregària que s’uneix al de totes les persones de bona voluntat, implorant que els cors endurits per l’odi puguin renunciar al camí de la violència, aparcant tant sofriment i unint-se al camí de la pau».
L’atac per arma blanca que va causar tres morts i diversos ferits a primera hora d’ahir a la basílica de Notre Dame va ser qualificat pel copríncep francès com un «atac terrorista islàmic» i va constatar que els francesos no renunciaran als seus valors. Segons l’alcalde de la localitat, Christian Estrosi, el delinqüent hauria cridat «Allahu Akbar», Déu és gran, durant la persecució policial i, finalment, va ser disparat, detingut i hospitalitzat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT