PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Esports licita la renovació de les màquines de musculació del CTO

Per El Periòdic

Un entrenament de la Federació Andorrana de Judo al CTO.
Un entrenament de la Federació Andorrana de Judo al CTO. | Fanjudo

A proposta de la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, la sessió de Consell de Ministres celebrada ahir, va aprovar la licitació per al subministrament i instal·lació de set màquines específiques per al treball de força i musculació per equipar el gimnàs del Centre de Tecnificació d’Ordino (CTO). L’objectiu és posar a l’abast dels esportistes dels programes de tecnificació i alt nivell màquines amb la qualitat suficient i amb diverses funcionalitats tècniques específiques per a l’entrenament de la força de diferents grups musculars amb la voluntat de facilitar la millora del seu rendiment.

Aquest pas endavant de les instal·lacions forma part dels objectius d’inversió previstos al pla H23 per al CTO, amb la voluntat que la infraestructura es converteixi en el centre de referència per als esportistes d’alt rendiment. Així mateix, es preveu que les inversions tinguin continuïtat l’any vinent.

D’altra banda, les màquines retirades quedaran ofertes i cedides al Centre Penitenciari de la Comella, amb la voluntat que puguin seguir tenint ús al gimnàs dels mòduls d’homes i dones.

La licitació de la nova maquinària es procedeix mitjançant concurs públic, nacional, obert i de caràcter urgent, pel fet que és necessari poder disposar l’abans possible de l’equipament. El concurs resta obert fins al pròxim dimecres 18 de novembre d’enguany.

PUBLICITAT
PUBLICITAT