PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Apareix un home mort amb un cop al cap a Mitjavila

La Policia creu que la ferida s’hauria causat per una caiguda

Per Judith Sáez

Un agent de la Policia.
Un agent de la Policia. | Maricel Blanch

Un home de 47 anys va aparèixer mort amb una ferida al cap a l’avinguda Mitjavila d’Andorra la Vella ahir al matí. La Policia i els equips mèdics del Servei Mèdic Urgent (SUM) van rebre l’avís prop de les 7.00 hores, per part de la mateixa persona que es va trobar el cos al carrer de la capital.

L’home no va respondre a les maniobres de reanimació dels professionals sanitaris, així fent que es contatés la seva defunció. Les hipòtesis que fa el cos de la Policia apunten que la mort va ser accidental i que el cop que presentava l’home, quan es va trobar al carrer, s’hauria causat en impactar contra el terra de l’asfalt.

Segons van apuntar fonts policials a EL PERIÒDIC, no hi va haver indicis de violència, però el cos de la víctima s’ha sotmès a una autòpsia per determinar la causa de la mort. Al lloc dels fets, s’hi va desplaçar una patrulla del cos especial que descarten, per tant, la implicació de terceres persones en la defunció de l’home, que va ser traslladat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT