PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Nacho Llovet: «Haurem d’aprendre a poder millorar el que no fem bé»

Guanyar avui i diumenge ajudaria el MoraBanc a avançar de la posició intermitja que ara ocupa a la taula

Per El Periòdic

Els jugadors tricolor fan pinya al partit contra el San Pablo Burgos.
Els jugadors tricolor fan pinya al partit contra el San Pablo Burgos. | BC MoraBanc Andorra

Setmana NBA pel MoraBanc Andorra. El dimarts, al voltant de les 22.00 hores, l’equip respirava un aire que transmetia satisfacció per haver tret un partit important per mantenir tot obert a Europa. Així, ahir a les 09.30 hores, els mateixos protagonistes sortien cap a Biscaia en bus per enfrontar-se avui al Retabet Bilbao Basket a les 21.15 hores del que serà el partit de la vuitena jornada de la Lliga Endesa.

Els tricolor, amb tres victòries i quatre derrotes, estan incrustats en la part intermitja de la taula classificatòria i saben perfectament que, si volen ser protagonistes, els dos partits que els queden aquesta setmana seran molt importants. El rival, en contrapartida, només ha guanyat un partit fins ara i de ben segur que té marcada la data amb negreta per començar a treure el cap a la classificació. 

El Bilbao de Mumbrú va fer una temporada anterior per emmarcar, i precisament, va destacar per anar fins al final sempre fos quina fos la situació. Per tant, és de preveure que avui, el MoraBanc tindrà un partit molt complicat a Miribilla. Balvin, Rousselle, Brown i companyia són un equip que pot derrotar qualsevol si estan a un nivell alt de convicció. Per tant, aconseguir que trontolli serè la feina que hauran de fer els d’Ibon Navarro.
El tècnic del MoraBanc ja va avançar que aquesta setmana «li agradarà més als jugadors que a l’entrenador» i és que l’equip gairebé només podrà dedicar els dies que no es juga a recuperar-se del partit anterior i a preparar una mica l’anàlisi tàctica del posterior. «Són molts partits en pocs dies i amb viatge pel mig, serà molt important poder descansar entre els partits i encara més estar concentrats perquè cada partit té la seva importància», va dir per la seva banda Nacho Llovet. El pivot també va assegurar que «haurem d’aprendre a poder millorar el que no fem bé amb aquest esforç extra mental que caldrà fer molt davant del vídeo».
Així mateix, el tècnic ajudant Paco Vázquez va considerar sobre el rival que «Bilbao té el segell de Mumbrú i manté una estructura i una filosofia molt marcada» i va afegir que «és un equip complicat amb uns resultats que no reflecteixen com estan jugant». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT