PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Obert el concurs per al disseny de la tassa commemorativa

És el cinquè any consecutiu que la Fpnsm i el Museu Carmen Thyssen el fan

Per El Periòdic

Una de les tasses commemoratives.
Una de les tasses commemoratives. | Fpnsm

La Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (Fpnsm), en col·laboració amb el Museu Carmen Thyssen Andorra, ha convocat un concurs d’obra gràfica obert a tota la ciutadania, on l’obra premiada serà reproduïda en la tassa commemorativa elaborada amb motiu de la celebració del Dia internacional de les persones amb discapacitat. Serà el cinquè any consecutiu que es llança la iniciativa.

Els únics requisits per participar al concurs són proposar una obra original i inèdita que inclogui els lemes La inclusió és cosa de tots i Dia internacional de les persones amb discapacitat, 3 de desembre. Els treballs han de tenir unes mides originals de 19x8 cm, i existeixen unes plantilles que es poden recollir a la recepció de la Fpnsm, al Museu Carmen Thyssen Andorra i a les escoles d’art col·laboradores: la Llacuna d’Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i La Capsa d’Ordino.

«Des del museu continuem posant-nos al servei de les persones, del país i de l’art», va explicar Teresa Areny, cap de projectes del Museu Carmen Thyssen Andorra. «La interpretació artística no té cap límit, i aquesta nova edició del concurs n’és una bona prova per perseguir els nostres objectius més inclusius, afavorint la participació de tothom per a tothom», va afegir.

Per la seva part, la responsable del servei ocupacional Xeridell, Dolors Martínez, va ressaltar la consolidació d’aquesta iniciativa i la seva importància per «donar visibilitat a les persones que atenem, posant en relleu la seva participació efectiva, essent els protagonistes a l’hora d’escollir l’obra guanyadora de l’edició. Es tracta d’una proposta més del conjunt d’activitats que es venen realitzant des de la fundació en col·laboració amb entitats, en aquest cas amb el Museu Carmen Thyssen Andorra, per què treballant junts podem aconseguir una societat més inclusiva».

Aquesta acció s’emmarca dins la missió de la fundació de sensibilitzar la societat vers els drets de les persones amb discapacitat. Per això, en aquesta edició, es torna a repetir l’experiència de convocar el concurs per a tota la població andorrana i que la votació final de l’obra guanyadora sigui decidida per les persones ateses, d’entre la tria de vint obres efectuada per un jurat format per representants del Museu, de la FAAD, del ministeri d’Afers Socials i de la fundació.

L’empresa sociolaboral de la Fundació, I&I Serveis, serà l’encarregada de la producció de la tassa. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT