PUBLICITAT

Undercover Lab es converteix en el nou patrocinador del CV Encamp

Els dos equips juvenils passen a anomenar-se Undercover Lab Voleibol Encamp

Per El Periòdic

Les integrants de l’equip juvenil femení del Club Voleibol Encamp.
Les integrants de l’equip juvenil femení del Club Voleibol Encamp. | Club Voleibol Encamp

Aquesta setmana s’ha oficialitzat l’acord de patrocini entre el Club Voleibol Encamp i l’empresa andorrana Undercover Lab perquè aquesta esdevingui el principal espònsor per a la temporada que ja ha arrencat, tot i que no s’ha pogut jugar cap dels tres partits programats a causa de la crisi sanitària derivada de la Covid-19.


L’empresa Undercover Lab, especialitzada en noves tecnologies, disseny de pàgines web i desenvolupament d’aplicacions mòbils entre altres serveis, amplia el seu suport econòmic i social per esdevenir, enguany, una peça clau per als tres equips del club. En relació amb el patrocini, els dos grups juvenils passaran a anomenar-se Undercover Lab Voleibol Encamp i l’equip sènior lluirà la marca andorrana a la part frontal de la samarreta, entre altres accions acordades que es duran a terme quan la situació sanitària ho permeti.


Amb aquest acord, el Club Voleibol Encamp s’assegura la viabilitat econòmica per aquesta temporada atípica i agraeix a l’empresa, a través d’un comunicat, «la confiança i l’esforç que ha realitzat en aquests moments tan delicats, sobretot per a les entitats privades».

PUBLICITAT
PUBLICITAT