PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ibon Navarro: «Guanyar ens donaria combustible per la segona volta»

El MoraBanc disputa avui el partit contra el Lietkabelis: un duel important pel futur europeu dels tricolors

Per El Periòdic

Imatge d’alguns jugadors del MoraBanc, que avui disputaran contra el BC Lietkabelis Panevézys.
Imatge d’alguns jugadors del MoraBanc, que avui disputaran contra el BC Lietkabelis Panevézys. | MoraBanc

El MoraBanc juga avui un partit important pel seu futur a l'Eurocup rebent el Lietkabelis lituà a les 20.00 hores en duel de la cinquena jornada de la Regular Season. Els dos equips arriben amb una victòria i tres derrotes al partit i guanyar, tenint en compte el nivell que han mostrat els tres de dalt, sembla la manera de reivindicar la candidatura a ser en el Top16. Els lituans són un equip que pot enganyar perquè tenen molt talent, com a bon representant del seu país, i fa l’efecte que quan li agafin el ritme a la competició seran molt perillosos. A més, tenen un talent individual d’aquells que t’has d’apuntar el nom per després anar comprovant com li va vida: Gytis Masiulis. Sense anar més lluny va ser l’MVP de la darrera jornada a la competició. No deixar-lo jugar a gust serà un dels objectius indiscutibles dels tricolors.

Per part del MoraBanc el partit s’enfoca com una ocasió destacada per fer quadrar millor les dues ànimes de l’equip. Els d’Ibon Navarro estan defensant com a lleons els darrers partits però en contrapartida no estan tenint gaire encert en atac. «Hem de millorar la nostra fluïdesa en atac, anotar alguns dels tirs que estem tenint i passar-nos millor la pilota» va manifestar Jeremy Senglin en una roda de premsa prèvia afegint que «el partit és important pensant en el Top16 i una victòria també ens aniria bé per la nostra confiança». El tècnic Ibon Navarro va ressaltar que «és un partit molt important pels dos equips tot i que l’experiència a l'Eurocup ens indica que en la segona volta sempre pot haver-hi molts canvis». Sobre el rival el tècnic dels tricolors, va apuntar que «haurem d’estar molt atents al seu joc a camp obert perquè són molt bons en això i no els podem deixar jugar còmodes». Així, va considerar que «guanyar seria important perquè juguem a casa i ens donaria combustible per començar bé la segona volta». Tot i això, el MoraBanc seguirà sense poder comptar amb Moussa i Sy.

Positiu al cos tècnic

Un dels membres del cos tècnic del Morabanc va donar posiu per coronavirus. Segons van anunciar ahir a la tarda des del club, el contagi es va produir en l’àmbit familiar i, des que es va saber que era contacte d’una persona malalta, el professional va romandre a casa. L’estat de salut del tècnic és bo i completarà el període de confinament que establert per Salut.

PUBLICITAT
PUBLICITAT