Cardelús espera lluitar pel podi en el tancament de temporada

El pilot de Moto2 ocupa la sisena classificació del campionat del món que clourà a València

Després de disputar els dos grans premis del Campionat del Món de Moto2 al circuit de Motorland, Xavi Cardelús torna a l’europeu de la mateixa categoria per disputar les dues últimes curses del Campionat que tindran lloc aquest cap de setmana al circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana. Ho fa ocupant la sisena posició a la classificació provisional del Campionat, amb 63 punts, i amb el tercer lloc aconseguit a Motorland.

Dimecres i dijous es disputaran les dues jornades d’entrenaments lliures que donaran pas als classificatoris de divendres i les curses programades per al dissabte a les 12.00 hores i el diumenge a les 13.00 hores. Cardelús destaca que «l’objectiu és mantenir-me a la mateixa línia i optar als millors resultats possibles sense descartar tornar a lluitar per podi», per tancar el Campionat, tot assegurant que afronta aquesta cinquena setmana de competició «amb moltes ganes i molta il·lusió, tenint en compte com van anar les curses de l’europeu a Motorland, on vaig aconseguir el meu primer podi de la temporada». A més, va constatar que la jornada d’entrenaments al circuit, ja «va anar força bé» i «vam començar a treballar en la base de la posada a punt de car a les curses».