PUBLICITAT

Pallàs és avui el principal protagonista a Espot

  • Verdú torna a fer una gran marca que el situa setè en el segon gegant
EL PERIÒDIC
ESPOT

Periodic
Artur Pallàs, en una presentació de la FAE. Foto: FAE

Si diumenge havia guanyat Arnau Puig en el primer gegant a Espot ahir va ser Artur Pallàs qui es va endur el triomf, de nou en la mateixa disciplina i al mateix escenari.

Pallàs va fer el millor resultat personal en obtenir 52,93 punts que milloren els 65,45 i el segon andorrà, de nou, va ser el jove Joan Verdú, que diumenge havia estat impressionant. Ahir no va ser tan veloç, però tenint en compte que sortia amb el dorsal 81 de nou va fer un gran crono que el va fer acabar setè en la classificació i va sumar 64,26 punts que sumats als 54,21 de la primera jornada el deixarà amb una molt bona mitjana de cara a la pròxima llista FIS de demà passat.

Robert Solsona va ser el tercer andorrà en terres de GrandPallars, en obtenir desè amb el dorsal 64 i sumar 86,68 punts, una xifra digna per a un corredor de primer any júnior. La resta de la delegació tricolor van ser desqualificats; Ferran Huertas, Arnau Puig, Alex Esteve i Gabriel Barios en la primera mànega; i Josh Alayrach, Guillem Casal i Pol Ferrer en la segona.

BALANÇ POSITIU / Segons l'entrenador, Marc Gutiérrez: «És un balanç més que satisfactori; la majoria ha aconseguit resultats destacables i sobretot bones puntuacions que els permetran tenir millors dorsals en les properes competicions».

MALAMENT A ZINAL / A Zinal (Suïssa), també hi havia actuació tricolor en un gegant FIS femení. Però no va anar bé, ja que les dues representants, Sophie Juárez i Carla Altimir, no van poder acabar la prova. Juárez, que sortia amb el dorsal 34, es va sortir del traçat a la segona mànega i Altimir no va poder finalitzar la primera.

Avui les dues corredores tindran una altra oportunitat per redimir-se, en un altre gegant a la mateixa estació i a Courchevel (França) hi haurà una gran cita per a Mireia Gutiérrez, que afronta una prova de Copa del Món.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT