PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Grandvalira fa un balanç positiu de l’estiu d’enguany

El grup va mantenir actiu el Mon(t) Magic fins al 12 d’octubre

Per El Periòdic

Usuaris de la tirolina del Mon(t) Magic, aquest estiu.
Usuaris de la tirolina del Mon(t) Magic, aquest estiu. | Grandvalira Resorts

Grandvalira fa un balanç positiu de la prolongació de la seva temporada d’estiu fins al 12 d’octubre, després de decidir mantenir obert el Mon(t) Magic Family Park de Canillo durant els caps de setmana a partir del 14 de setembre i fins a aquesta data. Segons va exposar ahir el grup en un comunicat de premsa, el parc familiar ha acumulat més de 38.000 visitants en les principals atraccions de l’estació. 

Entrant al detall, en aquest període de caps de setmana, el Màgic Gliss ha superat els 2.400 passatges, i al llarg de l’estiu, n’ha sumat més de 25.000. I la tirolina, que recalquen és la segona més llarga dels Pirineus, ha arribat a la xifra de 8.500 passatges, amb un increment de 400 usuaris.

D’acord amb aquests resultats, el grup va anunciar que consolidarà l’estiu vinent l’obertura del Mon(t)Magic Family Park de Canillo fins al 12 d’octubre, aprofitant la festivitat espanyola del Pilar.

D’altra banda, Grandvalira també va compartir que el predomini de visitants provenia principalment de Catalunya, del sud de França i d’Andorra, destacant que l’estació «reforça la seva posició com a pols d’atracció dels Pirineus, ja no només a l’estiu sinó també a la tardor».

Finalment, Grandavlira va compartir que el compliment de les mesures de seguretat per la Covid-19, ha fet de l’estació un lloc segur per als visitants, que es van mostrar «gratament sorpresos». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT