PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’UdA torna a créixer aquest curs en nombre d’alumnes matriculats

El centre estrena enguany un nou edifici a la plaça Laurèdia, anomenat Cub

Per El Periòdic

Una alumna recull el seu títol de bàtxelor.
Una alumna recull el seu títol de bàtxelor. | Twitter UdA

El nombre de matriculats de formacions reglades a la Universitat d’Andorra (UdA) per al nou curs acadèmic d’enguany ha augmentat prop d’un 1% en relació amb el curs anterior, en què l’increment ja va ser de més del 4%. Així, amb un total de 547 estudiants de formació reglada assolits aquest mes d’octubre, es consolida la línia de creixement de la universitat malgrat la pandèmia.

Mitjançant un comunicat, el centre va detallar que les carreres amb més demanda continuen essent el bàtxelor en Administració d’empreses amb 39 estudiants nous, el bàtxelor en Infermeria amb 31 i el d’Informàtica amb 30.

D’altra banda, el curs 2020-2021 també serà el de la primera ampliació del campus, amb l’estrena d’un edifici annex prop de la plaça Laurèdia, que ha estat rebatejat amb el nom de Cub, i que servirà, de moment, per descongestionar les aules del centre d’ensenyament superior i cobrir una necessitat d’espais que s’ha fet encara més evident en el context de la crisi epidemiològica de la Covid-19.

Paral·lelament, al llarg d’aquesta setmana, segons va compartir l’UdA en un missatge a les xarxes socials, els 90 titulats de bàtxelor, màster i DPA del curs passat estan recollint els seus títols d’Estat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT