Cardelús millora els seus registres als lliures de Terol

L’andorrà es va quedar a dos segons de la millor volta del dia a la segona sessió

Cardelús als lliures de MotorLand.
Cardelús als lliures de MotorLand. | Cardelús Racing Team

La primera jornada d’entrenaments lliures del Gran Premi Liqui Moly de Terol va resultar positiva per Xavi Cardelús, ja que, no només va baixar els seus registres, sinó que es va situar molt més a prop dels pilots més ràpids de la categoria. Cardelús, que continua substituint el lesionat Arón Canet a l’equip de Jorge Martínez Aspar, va marcar un registre d’1’53.968 a la segona sessió de la jornada i es va quedar a dos segons de la millor volta del dia, millorant en mig segon  el seu registre del cap de setmana passat. Cardelús va acabar aquesta primera jornada d’entrenaments en la 28ena posició, tot i que aquesta té poca transcendència davant de la progressió mostrada en quant al seu rendiment. Ja a la sessió del matí el pilot andorrà va rebaixar en tres dècimes de segon la seva millor volta d’una setmana enrere i, amb un temps d’1’54.219 es va  situar a només 1,6 segons del millor registre de la sessió.

El pilot de l’Aspar Team va fer una valoració positiva de la sessió: «Tal com podia esperar, la jornada ha anat bé des del punt de vista de seguir millorant, ja que hem partit de la base que vam establir el cap de setmana passat. Tant des d’aquest punt de vista, com en l’aspecte d’anar finant, cada cop més, la posta a punt de la moto. Al matí, a l’FP1 ja he fet un altre pas endavant pel que fa a la volta ràpida, la diferència respecte el millor temps de la categoria i també amb els pilots que m’han precedit a la classificació i a la tarda he continuat baixant els meu temps i escurçant diferències. Hem treballat força amb els neumàtics i sobretot amb el compost més dur pensant sobretot en la cursa de diumenge ja que hem preferit això en comptes de fer servir el tou que m’hauria permès rodar un pel més ràpid, però ens hauria donat menys informació de cara a la cursa. Estic força satisfet per la feina feta avui». Avui, es disputarà la tercera sessió d’entrenaments lliures a partir de les 11.55 hores i els classificatoris estan programats per a les 15.50 hores.