PUBLICITAT

Uns 250 clients es queden sense fibra òptica a Ordino

Una arqueta cau i aixafa un cable al casc antic durant uns treballs de millora

Per El Periòdic

Andorra Telecom encara no ha informat del que ha succeït.
Andorra Telecom encara no ha informat del que ha succeït. | EL PERIÒDIC

Una avaria en la fibra òptica a la parròquia d’Ordino ha provocat aquesta tarda que al voltant de 250 clients es quedessin sense alguns serveis, com per exemple internet, el telèfon o la televisió.

Segons han explicat des d’Andorra Telecom, al voltant de dos quarts de cinc de la tarda d’ahir una arqueta ha caigut mentre s’estaven realitzant uns treballs habituals de manteniment i millora al casc antic del poble, prop de la carretera de Sornàs, i ha aixafat un cable de fibra òptica. Això ha obligat l’empresa pública a enviar de manera immediata diversos operaris per procedir a fer els treballs necessaris de reparació.

Els treballs que s’havien de portar a terme eren molt minuciosos per reparar la totalitat de cables de fibra òptica que han resultat malmesos, raó per la qual s'han allargat durant diverses hores. Tot i així, els usuaris afectats han pogut anar recuperant de manera progressiva els serveis al llarg de la tarda i el vespre. En aquest sentit, la previsió d’Andorra Telecom és que la totalitat dels clients  que han patit l’avaria dispossin de nou de la connexió de fibra òptica durant la nit, ja que a dos quarts de nou ja hi havia 72 veïns als quals se’ls havia restablert tots els serveis. D’aquesta manera, s’espera que al voltant de les onze de la nit la incidència estigui totalment solucionada gràcies als dos equips que estant treballant per fusionar la fibra òptica. Des de l’empresa pública es lamenta que s’hagi produït aquesta incidència i també es demana als clients disculpes per les molèsties que se’ls ha ocasionat durant la jornada.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT