PUBLICITAT

Sis casos actius de coronavirus a l'Albó, Xeridell i el centre de dia de la fundació Nostra Senyora de Meritxell

L'entitat afirma que tots els serveis estan sectoritzats i s'estan seguint amb rigor totes les mesures preventives

Per El Periòdic

Una imatge de les instal·lacions de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell.
Una imatge de les instal·lacions de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell. | ANA

La Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell ha informat aquest divendres que a data d'avui tenen un total de sis casos actius positius per Covid-19. Al servei de residència l'Albó hi ha un usuari i dos professionals; al centre de dia, un usuari i un professional, i al servei ocupacional Xeridell, un usuari.

Des de la fundació posen en relleu que "tots els serveis estan sectoritzats i s'estan seguint amb rigor totes les mesures preventives i els protocols d’aïllament i confinament preventiu establerts pel ministeri de Salut". I afegeixen que a les instal·lacions no hi ha cap cas positiu que hi romangui.

Pel que fa a les famílies i tutors legals dels usuaris, es posa en relleu que s'ha procedit a una notificació "immediata" via telefònica, a més de l'avís rebut per part del ministeri de Salut. També s’ha procedit, afegeixen, a fer un acompanyament personalitzat als usuaris i famílies afectats, i un suport educatiu telemàtic i psicològic, en cas de necessitat.

El darrer cribratge es va fer els dies 20 i 21 d’octubre seguint les indicacions del ministeri de Salut de fer controls cada vuit dies al personal i cada quinze dies als usuaris. Està previst un nou cribatge per a la setmana que ve en el cas de les dues àrees afectades durant els últims dies.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT