PUBLICITAT

Casadevall confia que un nou Govern unifiqui els Petits Cantors

  • El cònsol canillenc creu que a Andorra no hi ha lloc per a dos o tres cors
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
El Cor dels Petits Cantors Lliures en el moment de fer el concert de nadales a l'església de Sant Cerni, ahir Foto: ANA / A. R.

El cònsol major de Canillo, Enric Casadevall, va declarar ahir que confia «que un dia no massa lluny el Govern entengui que ha de subvencionar una coral única i potent». Malgrat aquest desig, però, Casadevall es va mostrar escèptic que sigui l'actual i espera que «el Govern que vingui faci un canvi».

Segons va manifestar el cònsol canillenc, «en aquest país no hi ha tanta gent com per tenir dues o tres corals», per la qual cosa espera que «hi hagi en un futur no massa llunyà un Govern que entengui que ha de subvencionar una coral única i potent». Casadevall hi va afegir que «difícilment aquesta coral –en referència als Petits Cantors Lliures– es podrà sustentar amb subvencions d'institucions i aportacions de privats», per la qual cosa espera que «el Govern que vingui faci un canvi» d'actitud en relació al Cor, informa l'ANA.

El cònsol major de Canillo va fer aquestes declaracions després de l'actuació que van fer els Petits Cantors Lliures a l'església de Sant Cerni de Canillo, primer en el marc de la missa i després oferint un concert de nadales al mateix recinte. L'església de Sant Cerni es va omplir de persones que van voler mostrar el suport al nou cor en la segona de les actuacions oficials després de la de dijous a l'església de Sant Esteve d'Andorra la Vella.

DEBUT / El cor dels Petits Cantors Lliures, que des de fa temps està recorrent les diferents parròquies actuant a les misses de diumenge, va fer dijous la presentació oficial amb un concert a l'església de Sant Esteve d'Andorra la Vella, i pel dia 24 faran la tradicional cantada de la missa del Gall, seguint la tradició encetada en l'anterior etapa com a Cor Nacional, d'on provenen la majoria dels cantaires després de la polèmica suscitada entre el Ministeri de Cultura i la directora, Catherine Metayer.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT