PUBLICITAT

Pena de presó condicional per apropiació indeguda

L’acusat haurà de pagar 7.000 euros l’home que no va rebre les monedes

Per Judith Sáez

Imatge d'una sala de la seu de la Justícia.
Imatge d'una sala de la seu de la Justícia. | ANA

Un venedor de monedes, i resident a Andorra, haurà de complir 12 mesos de presó condicional, amb un període de suspensió de quatre anys, i pagar una indemnització de 6.940 euros a un comprador amb qui hauria fet negocis que van acabar essent jutjats a la Batllia el passat mes de setembre. Els fets van tenir lloc l’any 2015.

Tal com van exposar la Fiscalia i l’acusació particular durant la vista oral, el processat hauria venut unes monedes andorranes de col·lecció per un valor de 15.000 euros a una altra persona que resideix a Alemanya, la qual va assegurar només haver-ne rebut les corresponents a 8.060 euros. Per això, el lletrat de la persona perjudica da va demanar que se’l condemnés a 30 mesos de presó condicional, així com que el venedor pagués l’import restant de la compra efectuada per al seu client. Tanmateix, la defensa de l’acusat va sol·licitar al Tribunal de Corts que s’absolguessin els càrrecs per falta de proves.

Segons va quedar palès al judici, els implicats en el cas haurien patit una discussió prèvia sobre aquest deute de diners, que finalment s’ha tancat recurrent a la Justícia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT