PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Font demana pels serveis que ha fet Andorra Telecom

El PS critica la concurrència de la companyia en diversos concursos públics

Per El Periòdic

El conseller general Jordi Font.
El conseller general Jordi Font. | PS

El conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata (PS) Jordi Font va assenyalar ahir que Andorra Telecom es va presentar a concursos públics i d’entitats parapúbliques durant l’any 2019 i, per tant, va tramitar una pregunta escrita per conèixer el detall de les activitats realitzades per la companyia.

D’aquesta manera, tal com van informar els socialdemòcrates a través d’un comunicat, el conseller va demanar conèixer, per una banda, quin ha estat el nombre d’intervencions i serveis realitzats per Andorra Telecom amb concurrència pública en empreses públiques i privades i per sector d’activitat en els darrers quatre anys. Per altra banda, el socialdemòcrata va demanar quin és el pla de negoci que la parapública ha establert per dedicar-se a aquesta opció concursal.

Així mateix, Font va insistir en el fet que «caldria aturar aquest desgavell», també afegint que «les parapúbliques han reduït les seves plantilles durant aquests últims anys subcontractant a privats d’Andorra i en alguns casos de fora, i ara, de cop i volta, veient que les mateixes parapúbliques es presenten a concursos d’altres parapúbliques». Això, apuntava que és «fer competència deslleial a altres empreses privades» i reclamava que «s’aclareixin i deixin d’actuar a salt de mata, en funció de qui volen perjudicar o beneficiar», deia el conseller general.

PUBLICITAT
PUBLICITAT