PUBLICITAT

Segona fase de la separativa d’aigües a Sant Julià

Per El Periòdic

Els treballs de la segona fase de la separativa d’aigües a Sant Julià.
Els treballs de la segona fase de la separativa d’aigües a Sant Julià. | Comú de Sant Julià

El Comú de Sant Julià de Lòria continua amb les obres de separació d’aigües residuals i pluvials a l’avinguda Verge de Canòlich. En aquest moment, la corporació ha anunciat a través de les xarxes socials que s’ha posat en marxa la segona fase dels treballs, que afecten el carrer de Casa Comuna i impliquen modificacions des de l’església de la parròquia fins a la plaça Calonge-Sant Antoni. Segons ha indicat la corporació lauediana, aquesta és la fase més curta, ja que només s’allargarà durant una setmana.
Cal recordar que, segons va explicar el comú, els treballs per a la separativa d’aigües afecten el tram comprès entre la plaça de la Germandat i la plaça Laurèdia. La previsió inicial del termini de finalització dels treballs era de dos mesos i s’hi va destinar un pressupost de 90.800 euros. La primera fase va provocar afectacions entre la plaça de la Germandat i la plaça Calonge-Sant Antoni al llarg de tres setmanes.
Un cop finalitzi la segona fase, el comú encararà la recta final dels treballs, centrant-se en el tram comprès entre la plaça de la Germandat i la plaça Laurèdia en el termini d’un mes. La tercera serà la fase més imoportant dels treballs, que s’allargarà durant un mes i generarà un major enrenou en la circulació. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT