PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Segueixen les reunions de l’EFA amb els partits polítics

Després de Terceravia, Demòcrates i Liberals, demà serà torn del PS

Per El Periòdic

Un moment de la reunió d’EFA i Liberals.
Un moment de la reunió d’EFA i Liberals. | EFA

L’Empresa Familiar Andorrana (EFA) va celebrar ahir la tercera d’una sèrie de reunions amb els principals partits polítics del país per a presentar el seu Pla d’Actuació, preparat arran de la crisi del coronavirus, amb l’objectiu d’incentivar la demanda de productes i serveis, així com les magnituds d’inversió pública i privada al Principat.

La reunió es va dur a terme a la seu de l’EFA i va comptar amb la presència de Ferran Costa, president del Grup Parlamentari Liberal i del conseller general Marc Magallón. Per part de l’EFA, van participar Francesc Mora, president de l’associació, i de Joan Tomàs, de la secretaria tècnica, que van explicar les mesures proposades incloses dins del Pla d’Actuació, així com les preocupacions i incerteses futures que la situació econòmica derivada de la pandèmia estan provocant entre els empresaris membres de l’associació.

L’altra trobada celebrada ja aquesta setmana es va desenvolupar el darrer dilluns, 19 d’octubre, amb diferents membres del grup parlamentari Demòcrata: Mònica Bonell, Maria Martisella i Joan Carles Ramos. En aquesta ocasió, la reunió es va fer per via telemàtica.

Així mateix, des de l’EFA es va informar que la pròxima reunió serà avui mateix amb el Partit Socialdemòcrata (PS). 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT