PUBLICITAT

Detectats 188 nous casos i una nova defunció per Covid-19, que eleva els decessos a 63

Els casos totals se situen en 3.811

Per El Periòdic

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, durant la roda de premsa posterior al consell de ministres.
El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, durant la roda de premsa posterior al consell de ministres. | ANA

El ministeri de Salut ha notificat aquest dimecres, durant la roda de premsa posterior al consell de ministres, el contagi de 188 persones més per Covid-19 des de la darrera actualització sanitària d'aquest dilluns. Aquesta xifra suposa que els casos totals se situïn en 3.811, dels quals 2.954 pertanyen a la segona onada i 1.278 són actius.

A més, el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha notificat també una nova mort per la malaltia, per la qual cosa el nombre de decessos ja s'eleva fins als 56, dels quals deu pertanyen a la segona onada. A l'hospital Nostra Senyora de Meritxell hi ha 27 pacients ingressats a planta i 8 a l'UCI. Així mateix, el ministre ha anunciat que cinc pacients del Cedre, que ha sobrepassat el límit d'ocupació, també s'han traslladat al centre hospitalari. La situació a les escoles també continua a l'alça.

Actualment hi ha 84 sota vigilància activa, de les quals 46 romanen totalment tancades i 38 estan sota vigilància activa de forma parcial amb alguns alumnes confinats.

-seguirà ampliació-

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT