PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dos detinguts per presentar a Immigració un certificat fals

En total, es van detenir 15 persones la setmana passada

Per El Periòdic

Vista de l'edifici administratiu de la Policia.
Vista de l'edifici administratiu de la Policia. | Maricel Blanch

La Policia va detenir dos homes a Escaldes-Engordany, un no resident de 26 anys i un resident de 32, com a presumptes autors d’un delicte contra el tràfic jurídic, ja que haurien presentat a l’oficina d’Immigració un certificat laboral falsificat amb l’objectiu de regularitzar la situació al país del no resident, segons va informar el cos d’ordre aquest dilluns en el balanç de detencions setmanals. El Cos de Policia va procedir a la detenció de 15 persones durant aquesta darrera setmana, entre el 12 i el 18 d’octubre. Set de les detencions es van dur a terme per presumptes delictes contra la seguretat del trànsit i vuit més van ser per altres delictes.

Una altra detenció destacada també va tenir lloc a la parròquia escaldenca, on un noi resident de 26 anys va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic. Els fets van succeir aquest darrer cap de setmana, quan els agents van ser requerits per una presumpta agressió del detingut envers la seva parella. La víctima va assegurar en la seva declaració, segons es desprèn del relat policial, que el noi la va agafar pel coll i la va espantar de manera agressiva.

Per últim, la Policia va detinir a Andorra la Vella una noia resident de 22 anys com a presumpta autora d’un delicte contra l’Administració de Justícia per haver conduït tot i tenir suspès per ordre judicial el permís de conduir.

Pel que fa a les infraccions per conduir sota els efectes de l’alcohol, la xifra més elevada presentada va ser la d’un home no resident de 29 anys, detingut el dissabte en un control rutinari amb una taxa de 2,35 grams per litre. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT