Cucu Fernández anota un repòquer de gols pel seu club

El davanter de la selecció porta un mes molt dolç

Cucu Fernández celebra un gol amb la selecció.
Cucu Fernández celebra un gol amb la selecció. | FAF

Ricard Fernández, més conegut com a Cucu, va anotar una maneta de gols per la SD Formentera, club al que pertany. El conjunt balear va vèncer per 3-6 a l’Esporles i el davanter andorrà va anotar cinc dels gols que van donar la victòria al seu equip, tres d’ells, a la primera part i els dos restants després del descans. Al minut 81, Fernández va abandonar el terreny de joc i Jorge Mena va ser l’encarregat de substituir-lo, pel que podria haver anotat algun gol més si hagués disputat tot l’enfrontament. El futbolista del Principat està de dolç aquest mes. I és que va ser l’autor de dos dels tres gols que van obrar el miracle de l’empat de la selecció sub-21 contra Anglaterra a l’Estadi Nacional. Després d’aquesta exhibició, Fernández va ser reclamat per Koldo Álvarez i va formar part de l’absoluta pel partit contra Malta a casa i pel matx davant les Illes Fèroe a domicili.

D’aquesta manera, l’andorrà es col·loca com a màxim golejador de la Tercera Divisió balear, aquest any dividida en dos subgrups. La SD Formentera és un dels candidats a competir per l’ascens a Segona B i de moment, va acabar la primera jornada del campionat com a líder per diferència de gols. Els rivals del subgrup que disputarà Fernández són el Llosetense, Sant Jordi, Platges de Calvià, Binissalem, Sant Rafel, Santa Catalina, Mallorca B, Santanyí, UE Alcudia i l’Esporles.