PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ferit un motorista després de xocar amb un cotxe a la Massana

Detinguda per atropellar una dona que guardava una plaça d'aparcament al Pas de la Casa

Per El Periòdic

Imatge del vehicle implicat a l’accident de la Massana.
Imatge del vehicle implicat a l’accident de la Massana. | El Periòdic

Una col·lisió entre un cotxe i una moto va resultar amb el motorista ingressat amb fractura de fèmur. Així ho van explicar els agents de Circulació massanencs i el Cos de Bombers a EL PERIÒDIC, que també van informar que el xoc es va produir a la sortida de la Massana en direcció a Arinsal, al voltant de les 19:30 hores. Per la seva banda, el cap de guàrdia de l’hospital va apuntar que s’estaven realitzant les tasques d’avaluació corresponents i que, per l’aspecte que presentava, podria romandre hospitalitzat un llarg període.

D’altra banda, el Cos de Policia va detenir ahir una dona no resident de 39 anys pel presumpte delicte contra la integritat física i moral. Segons van detallar les autoritats, la detinguda hauria atropellat una altra dona no resident de 34 anys quan aquesta guardava una plaça d’aparcament. Els fets es van produir a les 12:00 a l’avinguda del Consell General del Pas de la Casa.

Segons es deprèn de l’atestat policial, una picabaralla per fer-se amb l’esmentada plaça d’aparcament va fer que la conductora accelerés, impactant amb el seu cotxe contra l’altra dona, provocant que aquesta caigués a terra amb ferides lleus, va informar l’ANA. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT