Primers entrenaments de Cardelús al Gran Premi Michelín Aragó

Imatge de Xavier Cardelús.
Imatge de Xavier Cardelús. | El Periòdic.

Xavi Cardelús va disputar ahir les dues primeres sessions del Gran Premi Michelín d’Aragó de Moto2 en el que substitueix al lesionat Arón Canet a l’equip Kipin Energy Aspar Team.

En una jornada marcada per les baixes temperatures que van provocar l’endarreriment de les sessions matinals, Cardelús ha tornat al Campionat del món pilotant la Speed Up, una moto totalment nova per a ell i els resultats d’aquesta primera presa de contacte han estat força positius. A la primera de les dues sessions va marcar una volta ràpida d’1’56.772 que el situava a 3.4 segons del millor registre de la categoria. A més, en la segona sessió va millorar els seus temps en 1.3 segons i amb un 1’55.452. Es va situar al 27è lloc a 2.7 de la millor volta ràpida.