PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Louise Mushikiwabo es reunirà amb l’Executiu la setmana vinent

Espot rebrà a la secretaria general de la Organització de la Francofonia

Per El Periòdic

La secretària general de la organització Louise Mushikiwabo.
La secretària general de la organització Louise Mushikiwabo. | louisemushikiwabo.com

El cap de Govern, Xavier Espot, rebrà la secretària general de la Organització Internacional de la Francofonia (OIF), Louise Mushikiwabo, aquest dilluns a l’edifici administratiu del Govern. És la primera vegada que visita el Principat després que assumís la presidència de l’organisme el 3 de gener del 2019 i substituir a Michaëlle Jean.

Pel que fa a la visita de la secretària, aquesta inclourà la reunió amb el cap de l’Executiu, així com una reunió de treball amb diferents ministres. En concret, d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy; Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó; Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, i el secretari d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana, Marc Pons, a banda de diverses visites a espais com Casa de la Vall.

Andorra és un dels 88 països membres de l’Organització Internacional de la Francofonia, un organisme que té com a principals objectius l’establiment i desenvolupament de la democràcia, la prevenció, gestió i resolució de conflictes, el suport a l’estat de dret i els drets humans, la intensificació del diàleg intercultural, l’intercanvi del coneixement, les accions de cooperació multilateral pel desenvolupament de l’economia i el desenvolupament sostenible i una especial atenció als joves i les dones.

PUBLICITAT
PUBLICITAT