PUBLICITAT

Tres parròquies se sumen al moviment Viles Florides

Encamp obté quatre ‘Flors d’Honor’, la màxima distinció lliurada fins ara

Per El Periòdic

Membres del comú i del servei de jardineria amb el guardó.
Membres del comú i del servei de jardineria amb el guardó. | Comú d\'Encamp

Viles Florides, el moviment impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), va lliurar ahir les Flors d’Honor 2020, els reconeixements als municipis que treballen per a la millora dels seus espais verds urbans i enjardinats. I en el marc d’aquest acte es va anunciar la incorporació de tres parròquies a Viles Florides. Es tracta d’Encamp, la Massana i Canillo. «Aquest salt al país andorrà reflecteix la voluntat de Viles Florides de continuar creixent i apostant pel verd com a forma de millorar la qualitat de vida dels nostres conciutadans, fent més verds, amables i sostenibles els nostres pobles i ciutats» va explicar la presidenta de la CHOC, Mercè Martinez. Aquesta edició es tanca amb un total de 142 municipis a tot Catalunya i Andorra que formen part del moviment.
En l’acte d’ahir, Encamp va obenir quatre ‘Flors d’Honor’, la màxima distinció lliurada fins ara per cap municipi –el jurat de Viles Florides pot puntuar amb fins a cinc ‘Flors d’Honor’– i se suma als municipis que encapçalen el rànquing de Viles Florides. 
El conseller d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura d’Encamp, Andreu Riba, va expressar la seva satisfacció pel reconeixement rebut i va agrair a tot l’equip comunal, i en especial al servei de jardineria, «el mèrit d’aquest resultat és de tot l’equip que cada dia, i molt aviat cada matí, es preocupa que tot l’entorn estigui cuidat, net i de fer un gestió sostenible de les nostres zones verdes i urbanes». 
Riba va explicar que «el premi és un incentiu més per seguir invertint en zones de la parròquia que encara necessiten millores». Riba també va agrair al jurat de Viles Florides el reconeixement rebut i que «s’hagi tingut en compte no només les qüestions estètiques sobre l’embelliment floral sinó també tota la gestió i la feinada que hi ha al darrera i que costa molt de veure». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT