PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Es manté el Festival de Titelles d’Encamp i el Pas de la Casa

L’aforament s’ha limitat al 30% amb localitats repartides per nuclis

Per El Periòdic

El cartell del Festival de Titelles.
El cartell del Festival de Titelles. | Comú d\'Encamp

El Festival de Titelles d’Encamp i el Pas de la Casa, que se celebrarà aquest cap de setmana, es manté tot i que amb capacitat limitada al 30% de les localitats dels espais on es duran a terme els espectacles. 

El tret de sortida el donaran, dissabte 17 d’octubre a les cinc de la tarda, les propostes Klé de Teia Moner, que es farà a la sala de festes del Complex d’Encamp, i On vas, Moby Dick? del Centre de Titelles de Lleida, a la sala de festes del Pas de la Casa. Diumenge 18 d’octubre, també a les cinc de la tarda, les famílies podran gaudir dels espectacles El Monstre de colors de la companyia Tutatis-Teatro imaginario a Encamp i, a la mateixa hora al Pas de la Casa, Klé de Teia Moner.

Les localitats estaran separades per unitats familiars i mantenint la distància de seguretat entre cada grup. L’ús de la mascareta és obligatori en tot moment a dins de les sales tal com marca la normativa vigent.

El Festival de titelles és un clàssic de la tardor encampadana i enguany ha hagut d’adaptar-se per les circumstàncies sanitàries, no hi haurà els tallers i les actuacions s’han reduït. El preu de l’entrada és de cinc euros pels adults i gratuït pels infants. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT