PUBLICITAT

Arnau Puig és primer i Joan Verdú segon al primer gegant FIS d'Espot

  • Barios, Solsona, Missé,Casal i Ferrer també tenen una substancial rebaixa de punts
EL PERIÒDIC
ESPOT

Periodic
Verdú a Arcalís en el supergegant del Borrufa del curs passat, al gener Foto: EL PERIÒDIC

Els corredors de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) van deixar una enorme empremta en la primera de les dues proves FIS que es disputen des d'ahir al sector d'Espot de l'estació espanyola GranPallars.

Per començar les dues primeres places del podi van correspondre a les promeses tricolors Arnau Puig i Joan Verdú, primer i segon respectivament; el guanyador, de segon any júnior, va sumar 46,51 punts que milloren substancialment els que tenia i el segon classificat, pel fet de ser de primer any, ha fet un crono que el director tècnic de la FAE, Carles Visa, va catalogar com «excepcional». 54,31 punts és un resultat poc freqüent per a un corredor de només quinze anys, que fins i tot va superar corredors de 20 i 21.

Tres corredors més de l'equip nacional van millorar de manera considerable el rànquing; Gabriel Barios –primer any júnior– va acabar onzè a quatre segons de Puig i va aconseguir 66,18 punts, Robert Solsona –primer any– va ser el 18è amb 76,50 i Jan Missé –segon any– el 20è amb 82,59.

També Guillem Casal i Pol Ferrer –primer any– van estar per sobre de les expectatives amb un 22è lloc i 88,83 punts i un 29è amb 104,05, respectivament.

Per acabar Josh Alayrach, Axel Esteve, Artur Pallàs i Ferran Huertas van haver d'abandonar en la primera mànega en una prova que va aplegar 125 participants dels quals van acabar els dos parcials 91.

EL SEGON GEGANT, AVUI / Avui tots ells tornaran a disputar un segon gegant en la mateixa estació del país veí, aquest vàlid també per al Nacional d'Espanya júnior. D'altra banda Sophie Juárez havia de disputar ahir una cursa a l'estació suïssa de Zermat però aquesta va ser cancel·lada i per tant ha viatjat a una altra estació del mateix país, Zinal, per afrontar avui mateix el primer dels dos gegant que hi han previstos juntament amb Carla Altimir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT