PUBLICITAT

300 persones participen al flashmob pel 30è aniversari de la Creu Roja

  • Nens, adults, alumnes de l'escola d'esquí, monitors, voluntaris de la Creu Roja i fins i tot un gos, s'han posat l'impermeable vermell
  • L'organització ha celebrat així a Grau Roig les tres dècades de la seva creació
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


9087_creu3
Un moment del flashmob organitzat per celebrar el trentè aniversari de la Creu Roja Andorrana, aquest matí. Foto: ANA / N.M.
Més de 300 persones s'han sumat a la iniciativa de la Creu Roja Andorrana per al seu trentè aniversari. Nens, adults, alumnes de l'escola d'esquí, monitors, voluntaris de la Creu Roja i fins i tot un gos, s'han posat l'impermeable vermell i han ballat sobre la neu formant tres grans creus vermelles. Així l'organització ha celebrat a Grau Roig les tres dècades de la seva creació, i segons la responsable de l'esdeveniment, Stephanie Steinbrecht-Aleix, podrien passar a la història dins el llibre dels rècords Guinness com a primer flashmob d'altitud al món. Al ritme de la cançó I'm a believer, els voluntaris de l'organització i els esquiadors que s'ha anat sumant de manera improvisada han ballat la coreografia planejada. Les imatges han estat enregistrades des d'un helicòpter que ha pogut captar la forma de les tres creus vermelles sobre la neu blanca formades pels assistents.
Des de fa més d'un mes, a través de les xarxes socials s'ha fet circular el vídeo amb la coreografia que aquest diumenge al matí han representat més de 300 persones. La cap d'àrea de comunicació i responsable del voluntariat, Salima El Khattabi, ha estat l'organitzadora del flashmob i s'ha mostrat molt satisfeta amb la participació que hi ha hagut. A més de les persones que venien amb intenció d'afegir-se al ball, els voluntaris han estat reclamant la participació dels esquiadors que es trobaven a Grau Roig, i fins i tot els alumnes de l'escola d'esquí han volgut divertir-se amb el ball i saludar l'helicòpter que gravava les imatges des del cel.

De la mateixa manera que funciona l'organització, l'esdeveniment també s'ha planificat de manera solidària, i per aquest motiu el president de la Creu Roja Andorrana, Josep Duró, ha volgut agrair a tots els voluntaris el que han aconseguit. No només ha estat un acte simbòlic pel fet que les persones formessin tres creus humanes representant les tres dècades de la creu Roja, sinó que a més podrien passar a la història dins el llibre dels rècords Guinness. Stephanie Steinbrecht-Aleix ha explicat que no hi ha cap flashmob d'altitud entre els rècords, i que aquest, a més de 2.000 metres podria ser el primer. Ara han d'enviar les imatges enregistrades perquè es decideixi si se'ls tindrà en compte per al llibre o no.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT