PUBLICITAT

Casadevall espera que el Govern unifiqui els cors de Petits Cantors

  • El cònsol s'ha mostrat escèptic que sigui l'actual i espera que "l'Executiu que vingui faci un canvi"
  • "En aquest país no hi ha tanta gent com per tenir dues o tres corals", afirma
9088_101219 pcll sant cerni canillo 3
El Cor dels Petits Cantors Lliures en un moment de l'actuació des del cor de l'església de Sant Cerni de Canillo aquest diumenge al migdia. Foto: ANA / A. R.
El cònsol major de Canillo, Enric Casadevall, ha declarat que "confio que un dia no massa lluny el Govern entengui que ha de subvencionar una coral única i potent". Malgrat aquest desig, però, Casadevall s'ha mostrat escèptic que sigui l'actual i espera que "el Govern que vingui faci un canvi".
Segons el cònsol canillenc "en aquest país no hi ha tanta gent com per tenir dues o tres corals" per la qual cosa espera que "hi hagi en un futur no massa llunyà un Govern que entengui que ha de subvencionar una coral única i potent". Casadevall ha afegit que "difícilment aquesta coral" en referència als Petits Cantors Lliures es podrà sustentar amb "subvencions d'institucions i aportacions de privats", per la qual cosa espera que "el Govern que vingui faci un canvi" d'actitud en realació al Cor.

El cònsol major de Canillo ha fet aqeustes declaracions després de l'actuació que han fet els Petits Cantors Lliures a l'església de Sant Cerni de Canillo, primer en el marc de la missa i després oferint un concert de nadales al mateix recinte. L'església de Sant Cerni s'ha omplert de persones que han volgut mostrar el suport al nou cor en la segona de les actuacions oficials després de la de dijous a l'església de Sant Esteve d'Andorra la Vella.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT