PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cues quilomètriques a la frontera amb Espanya

El trànsit dens a l'interior del país també va ser constant

Per Irene Mas Fàbrega

Imatge d'arxiu d'unes retencions.
Imatge d'arxiu d'unes retencions. | Maricel Blanch

En el context de finalització del pont del Pilar a Espanya, el volum de persones que s’ha constatat al territori durant tot el cap de setmana es va concentrar, al llarg del dia d’ahir, a les carreteres del Principat en sentit baixada cap al país veí del sud. En aquest sentit, el Departament de Mobilitat va fer saber a EL PERIÒDIC que la frontera amb Espanya va concentrar cues de fins a cinc quilòmetres per sortir d’Andorra des d’aproximadament les 12.00 hores del migdia i durant tot el dia.

Per altra banda, el trànsit dens dins del país també va ser constant. Així, Mobilitat va explicar que les primeres acumulacions de cotxes al territori es van constatar a partir de les 08.30 hores a Andorra la Vella. En concret, al carrer Tarragona i a l’avinguda Salou, on s’hi va concentrar un nombre molt important de vehicles durant tot el dia. 

El mateix va passar a la Massana, on hi va haver cues de vehicles en sentit descendent des de les 09.30 hores fins a les 13.30 hores. A Encamp, en canvi, les cues van durar menys estona, ja que van començar a les 12.25 hores i van desfer-se a les 13.30 hores. Gairebé el mateix va passar a Canillo, on es van acumular cotxes que baixaven cap a les parròquies centrals o que marxaven del país des de les 12.40 hores fins a les 13.30 hores. 

Finalment, el Departament en qüestió va informar que a la frontera del Pas de la Casa en cap moment del dia s’hi va constatar cap tipus de problema de mobilitat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT