PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús acaba la campanya de MotoE amb quatre top 10

L’andorrà assoleix el desè lloc a l’última cursa de la temporada a Le Mans

Per El Periòdic

Cardelús a Le Mans.
Cardelús a Le Mans. | Cardelús Racing Team

L’última cursa de la temporada de la Copa del Món Enel de MotoE disputada ahir al circuit francès de Le Mans, ha acabat amb una desena posició de Xavi Cardelús, que el dissabte va ser onzè a la primera de les dues proves programades pel passat cap de setmana. El pilot andorrà, que sortia de la quarta fila de la graella, va fer una bona sortida i, després dels primers revolts, ocupava la setena posició per guanyar un lloc més i passar sisè per la ratlla d’arribada al final de la primera volta. El fet de no poder seguir el ritme de Jordi Torres i Matteo Ferrari, els dos homes que lluitaven per adjudicar-se el títol, li va impedir progressar més encara i una petita errada a la recta final de la cursa li va fer cedir posicions per acabar desè i acumular un total de 34 punts a la classificació final d’aquesta Copa del Món, en la qual destaquen quatre resultats dins del top 10. 


El pilot de l’Avintia Esponsorama Racing va fer una valoració de com  va anar aquesta última prova de MotoE de la temporada: «He fet una bona sortida i he evitat posar-me en problemes a la chicanne. A la primera volta he passat setè, però no he pogut seguir el ritme del Jordi Torres, a qui felicito pel títol que ha aconseguit, ni engantxar-me al Matteo Ferrari, que també optava al títol, quan m’ha passat». L’andorrà també va ser conscient de l’errada final que li va costar algunes posicions: «A la part final de la cursa, he comés una petita errada en una frenada i això, afegit al fet que em costava seguir a l’aspiració d’algun dels meus rivals, m’ha fet acabar desè. D’aquesta manera posem el punt final a una temporada que ha estat interessant, divertida i d’aprenentatge amb els motos elèctriques en la que he anat progressant cursa rere cursa». 


Cardelús tornarà a competir per tancar el Moto2 European Championship el cap de setmana de l’1 de novembre al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana, ubicat a Xest.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT