PUBLICITAT

Problemes d’aforament en un 1,31% dels serveis de bus

És la conclusió de les inspeccions realitzades la primera setmana de curs

Per El Periòdic

Un bus aturat a la parada de l'estació d'autobusos.
Un bus aturat a la parada de l'estació d'autobusos. | Arxiu ANA

Només un 1,31% dels trajectes diaris de bus han tingut problemes d’aforament. Aquesta és la conclusió de les inspeccions fetes al servei de transport públic entre el 14 i el 18 de setembre. Així ho va transmetre el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, a preguntes del president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Pere López.


Segons les respostes que van sortir publicades al Butlletí del Consell General ahir, a banda dels controls rutinaris que es duen a terme al llarg de tot l’any, aquest mes de setembre s’han reforçat els controls per verificar els aforaments i si calia incrementar el servei, unes inspeccions que es van dur a terme en les dates abans esmentades. El que es volia, especialment, era comprovar quins conflictes hi havia en les entrades i sortides dels centres escolars, la qual cosa va donar com a resultat problemes en l’1,31% del total dels serveis realitzats. 


De fet, Gallardo va concretar en la seva resposta que es van comprovar problemes de capacitat al Bus Exprés entre les 07.30 i les 8.10 hores i de les 15.30 a les 17.10 hores; a l’L1 entre les 07.15 i les 08 hores; a l’L4 entre les 07.25 i les 08.10 hores i a l’L6 en el servei en sentit nord de les 07.40 hores i entre les 17 hores i les 18 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT