PUBLICITAT

Hotels gairebé plens tot i la segona onada de coronavirus

Les associacions no constaten anul·lacions pel pont del Pilar

Per Irene Mas Fàbrega

Foto d’arxiu de visitants a l’Avinguda Meritxell.
Foto d’arxiu de visitants a l’Avinguda Meritxell. | El Periòdic

El nivell de previsions d’ocupació als hotels del Principat segons els representants de les associacions per aquest cap de setmana que és pont a Espanya, «és bo». Segons va explicar el director de la Unió Hotelera d’Andorra (UHA), Jordi Pujol, tal com indiquen les últimes xifres de les quals disposen, que són del dijous al vespre, «per la nit del divendres tenim un registre que està per sobre del 85% d’ocupació, la nit del dissabte, la mitjana que es registra és aproximadament d’un 97% i la nit del diumenge al dilluns, d’un 95%».


En la mateixa línia, la presidenta d’Autèntics Hotels d’Andorra (AHA), Cristina Canut, va apuntar que la previsió d’ocupació pels mateixos dies esmentats és notable a les parròquies centrals: «És possible que hi hagi hotels de parròquies altes tancats, ja que és habitual a aquesta època de l’any, perquè molts no obren fins que s’encara la temporada d’hivern. Però als hotels sobretot d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany tindrem molt bona ocupació, estarem pràcticament al 100%».


Canut també va destacar que la segona onada de Covid-19 al país gairebé no ha estat notable pel que es refereix a l’ocupació hotelera: «La gent segueix amb ganes de sortir i de fer vida normal. Mentre no els impedeixin fer-ho, les persones que no tenen problemes relacionats amb la salut intenten anar seguint la normalitat». Igualment, va apuntar que la majoria de visitants que reben són «clientela catalana; persones que no fan viatges llargs».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT