La sub-21 de Casals obra el miracle davant la totpoderosa Anglaterra

La selecció suma un punt en el classificatori per l’Europeu contra jugadors de Primera

Per Vicente Pallarés

Xut de Cucu que va suposar el primer gol de la selecció sub-21.
Xut de Cucu que va suposar el primer gol de la selecció sub-21. | FAF

La selecció sub-21 va obrar el miracle de l’empat contra un transatlàntic del futbol amb jugadors que estan cridats a ser dels millors del món a curt termini. La totpoderosa Anglaterra no va poder obtenir els tres punts a l’Estadi Nacional en el partit oficial de classificació per l’Europeu sub-21. La tricolor va aconseguir avançarse en el marcador abans de la mitja hora de joc amb un golàs de Ricard Fernández. Cucu va enviar la pilota a l’escaire de la porteria de Ramsdale després d’una assistència de taló de Berto. Abans del descans, Davies posava l’igualada. Amb aquesta diana del migcampista de l’Everton s’arribava a la mitja part i a Andorra li esperaven 45 minuts de molta exigència.

A l’equador de la segona meitat, Da Silva li donava la volta al marcador, però Cucu tornava a posar les taules a l’electrònic només set minuts després. I és que el davanter del Formentera va suposar un malson per la defensa britànica, que no va poder evitar el seu doblet. Nketiah, una de les joves promeses de l’Arsenal, va anotar el 2-3 a falta de vuit minuts dels 90 reglamentaris i semblava que la selecció havia estat remant gairebé durant hora i mitja per a morir a la vora. No obstant això, aquest cop no va frenar el conjunt dirigit per Casals i pocs minuts més tard, tornava a apropar-se a l’àrea visitant i fins i tot, es va demanar penal en una jugada dubtosa, però l’arbitre va interpretar que no hi va haver res. Ja en el temps afegit, Christian García va tirar de fe i, en una pilotada llarga, va gunyar la posició al central i va sorprendre el porter rival amb una vaselina espectacular que deixava el partit en empat.