PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Xavi Cardelús, a per l’última cursa de MotoE a Le Mans

L'andorrà torna a les motos elèctriques després de la cita a MotorLand amb Moto2

Per El Periòdic

Cardelús sobre la moto elèctrica.
Cardelús sobre la moto elèctrica. | Cardelús Racing Team

La Copa del Món Enel de MotoE es tancarà aquest cap de setmana amb les dues curses programades al circuit francès de Le Mans. Xavi Cardelús afronta aquest últim repte de la temporada de motos elèctriques després d’haver pujat al podi del Moto2 European Championship diumenge a Motorland. L’andorrà, que ocupa la catorzena posició a la classificació provisional de la competició amb 23 punts, acumula tres resultats al top 10 de la categoria amb dues desenes posicions i un novè lloc com a millors resultats en aquest campionat que, a causa dels canvis i retallades del calendari mundialista provocats per la incidència de la pandèmia de la Covid-19 ha quedat configurat amb només set curses repartides en tres circuits. 


El pilot del  Avintia Esponsorama Racing planteja així la doble cita que tancarà la temporada de les motos elèctriques: «Indubtablement el podi de Moto2 i les curses del cap de setmana a Motorland m’han carregat les piles i tinc la moral pels núvols i moltes ganes de competir amb el que sigui. La qüestió però, és que en aquesta categoria de les motos elèctriques tenim molt poc temps d’entrenament. Serà qüestió de mirar de fer-ho tot de la manera més ràpida i efectiva possible perquè es tracta de les dues últimes curses de la temporada a disputar en el mateix cap de setmana i vull continuar entrant al top 10». 


La primera de les dues curses de MotoE al traçat del país veí del nord es disputarà aquest proper dissabte a partir de les 16.15 hores i la segona està programada pel diumenge a partir de les 15.40. Els primers entrenaments es faran el divendres a partir de les 12.30.

PUBLICITAT
PUBLICITAT