PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vilarrubla inaugura el curs escolar a través d’una conferència virtual

La ministra aprofita per agrair la «bona voluntat» del personal docent

Per El Periòdic

La ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, ahir.
La ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, ahir. | Govern d\'Andorra

La ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, va inaugurar el curs escolar ahir a la tarda de manera telemàtica per les mesures de prevenció davant la Covid-19. L’esdeveniment va coincidir amb el Dia Mundial del Docent, pel qual l’autoritat va reconèixer la seva tasca afirmant que «els docents sou la primera línia en la defensa del dret a l’educació i la qüestió del vostre lideratge en situacions de crisi no és només oportuna, sinó també cabdal per ajudar els alumnes i per reobrir els centres escolars».

La inauguració del curs acostuma a incloure la conferència d’algun expert en matèria educativa. Enguany però, va anar a càrrec de la psicòloga, terapeuta infantil i escriptora, Begoña Ibarrola, sota el tema La gestió de les emocions a l’aula en temps de pandèmia.

Així, Vilarrubla va explicar que la temàtica s’ha escollit per posar en relleu la importància de l’ensenyament en altres àmbits a banda del coneixement acadèmic. A més, també va agrair la bona voluntat de tot el personal de la comunitat educativa per donar una resposta ràpida i eficient a una crisi sobrevinguda. En aquest sentit, va destacar la ràpida adaptació, tant tecnològica com pedagògica, dels docents i la resta del personal educatiu. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT