PUBLICITAT

Dos detinguts per dos accidents de trànsit la nit del dissabte amb una taxa superior als 2,5 g/l

Un home va ser detinguta la frontera amb Espanya amb 0’4 grams d'heroïna.

Per El Periòdic

Un control d'alcoholèmia
Un control d'alcoholèmia | ANA

La policia ha detingut aquest cap de setmana dos homes residents de 63 i 45 anys després que protagonitzessin dos accidents amb danys materials i que donessin una taxa superior als 2,5 grams d'alcohol per litre de sang. El Cos de Policia ha procedit a la detenció de dotze persones durant aquesta darrera setmana (del 28 de setembre al 4 d’octubre). Les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (1), contra la seguretat del trànsit (8) i altres delictes (3).

En l'apartat de salut pública, el cos d'ordre ha detingut aquest diumenge al matí a la frontera del riu Runer quan accedia al Principat en un turisme particular un home no resident de 29 anys per possessió de 0’4 grams d'heroïna.

Per últim, la policia va detenir divendres de la setmana passada un home i una dona de 29 i 28 anys respectivament, com a presumptes autors d’un delicte contra l’administració de justícia, ja que no haurien anat a dormir al centre penitenciari i, per tant, no haurien complert la pena d'arrest nocturn.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT