Graslaub fa el doblet després de guanyar a la Garriga

La temporada vinent el jove competirà com a Junior

Arnau Graslaub.

El corredor de la Federació Andorrana de Ciclisme en categoría cadet, Arnau Graslaub, es va alçar ahir guanyador del Campionat de Catalunya de descens al Bike Park de la Sorrera, a la Garriga (Barcelona). Amb aquest resultat, el jove aconsegueix el doblet, després d’assolir fa dues setmanes el Campionat d’Espanya a Granada.

Durant la classificatòria del matí, el jove ja va aconseguir un primer lloc amb un temps de 2.59.45. I al migdia, la final va ser molt més ajustada amb un desenllaç del més emocionant, guanyant per només dues dècimes i amb un temps de 2.58.20 reduïnt el temps aconseguit a la classificatòria del matí.

Amb aquesta competició, Graslaub dona per finalitzada la temporada 2020, on ha protagonitzat un final espectacular després d’un any difícil i dues lesions important. Ara, comença la feina de plantejament de la temporada vinent, on el jove serà Junior de primer any i podrà competir a la Copa del Món i el Campinat del Món de descens.