PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús assoleix el primer podi de la temporada

Amb els resultats del cap de setmana, l’andorrà és sisè a la general

Per El Periòdic

Xavi Cardelús i el seu equip celebren el podi.
Xavi Cardelús i el seu equip celebren el podi. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús va sumar ahir a Motorland el seu primer podi de la temporada corrent en classificar-se tercer a la primera de les dues curses de la categoria disputades. L’andorrà també va ser el pilot més ràpid en aquesta cursa, ja que va marcar la volta ràpida amb un temps de 1’55.255. La bona sortida del pilot, el va situar quart a la tercera volta i tercer a la vuitena, per entrar finalment en aquesta posició de podi a tan sols set segons dels dos primers classificats, Alessandro Zaccone i Niki Tuuli.

La segona cursa del diumenge no va ser tan bona pel pilot de l’Stylobike Team, ja que va haver de sortir des de l’última posició de la graella per un problema elèctric a la warm-up lap. La progressió va ser molt positiva: al final de la primera volta ja era novè i l’andorrà va serguir en remuntada fins a la vuitena volta, quan situat a la recta d’arribada i intentant superar al japonès Hada, que ocupava la cinquena posició, va caure.

Finalment, a l’altra cursa del cap de setmana a Aragó, disputada el dissabte, Cardelús va finalitzar en sisena posició. Així, a la classificació del campionat, l’andorrà ocupa el sisè lloc amb un total de 63 punts.

«Des de primera hora del matí, tenia clar que avui tocava sortir bé i mossegar a les primeres voltes perquè per ritme, podia estar amb els de davant. Així ho he fet a la primera cursa i el podi ha estat la recompensa. A més, he fet la volta ràpida», va declarar Cardelús al sobre el cap de setmana, afegint sobre la segona cursa que «ha estat un pèl agredolç al final, però crec que el balanç d’aquest diumenge ha de ser més que positiu».

La pròxima cursa de l’andorrà serà a la Copa del Món de MotoE.

PUBLICITAT
PUBLICITAT