Xavi Cardelús sortirà en setè lloc a MotorLand per l’Europeu de Moto2

L’andorrà aconsegueix aquesta meritòria plaça a la primera sessió dels classificatoris

Cardelús als entrenaments classificatoris de MotorLand.
Cardelús als entrenaments classificatoris de MotorLand. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús va aconseguir ahir la setena posició als entrenaments classificatoris al Circuit de MotorLand, Alcanyís. El temps canviant i la pluja van marcar a la jornada d’entrenaments classificatoris de la cita aragonesa del Moto2 European Championship. El pilot andorrà va assolir aquesta plaça durant la primera sessió dels entrenaments, ja que a la segona, la pluja va provocar que no hi haguessin canvis de cara a la formació de la graella de sortida de la primera de les tres curses programades pel cap de setmana, que es disputarà avui a les 12.00 hores i està programada a 16 voltes.

A la QP1, Cardelús va fer una volta ràpida de 1’56.650, lluny del seu millor registre dels entrenaments lliures del dijous, ja que no va acabar de sentir-se del tot còmode amb les condicions de la pista. A la tarda i amb l’asfalt moll, va estar un dels pilots que van decidir sortir a rodar, malgrat les inclemències meteorològiques, i va marcar el segon millor temps. El pilot de l’Stylobike Team va fer una valoració d’aquestes sessions de classificatoris. «Ha estat una jornada estranya a causa del mal temps i no estic del tot satisfet de com ha anat», va declarar en referència a la pluja. «Diuen, però, que aquest cap de setmana no plourà. Espero fer una bona sortida i situar-me el més a prop possible del top 5 un cop passat el primer terç de la cursa. Aquest és l’objectiu», va afegir mostrant-se optimista de cara a les tres curses que disputarà durant aquest intens cap de setmana.