PUBLICITAT

Recorregut el cas de l'abús a una menor per «contaminació»

  • La defensa del condemnat demana reduir a més de la meitat el temps de presó
P.G.
ANDORRA LA VELLA

El recurs d'apel·lació presentat ahir per la defensa de l'home condemnat per accés carnal a una menor de 14 anys, va demanar la nul·litat parcial, per considerar que el procediment havia quedat «contaminat». La lletrada d'aquesta defensa va argumentar el seu discurs manifestant que la menor havia tingut les relacions sexuals amb el condemnat de forma consentida, i que en el mateix procediment primer es diu que l'implicat no sabia l'edat exacta de la jove i després es diu que sí que sabia.

Per altra banda, el recurs presentat tampoc està d'acord amb la pena imposada. Segons va explicar la defensa, la primera relació es va donar en la nit de cap d'any i va ser la jove la que va entrar a l'habitació on es trobava el condemnat. Aquesta relació va durar 15 dies en els que la menor mai es va veure forçada, segons va manifestar la lletrada. Aquesta defensa va explicar que si la mare no hagués enxampat in fraganti a la parella no s'hagués produït cap denúncia.

L'home, que tenia 27 anys quan es van produir els fets, no presenta cap trastorn psicològic. Per tot, la defensa va demanar rebaixar la pena imposada pel Tribunal de Corts de dos anys i mig de presó ferma i un any i mig condicional, a un any de presó ferma i dos condicional. El condemnat va demanar al Tribunal Superior «comprensió» i que en gairebé un any tancat a la Comella ja li havia servit per tot el que ha fet.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT