Cardelús prova neumàtics nous als segons lliures de MotorLand

El pilot andorrà acaba l´última sessió amb bones sensacions tot i la climatologia

Xavi Cardelús a MotorLand.
Xavi Cardelús a MotorLand. | Cardelús Racing Team

La segona jornada d’entrenaments lliures, que va tenir lloc ahir al circuit de MotorLand, va estar força profitosa per a Xavi Cardelús. Allà, l’andorrà i la resta de pilots del Moto2 European Championship disputaran tres curses d’aquest campionat durant el cap de setmana. A la primera de les dues sessions, les baixes temperatures van tornar a ser les protagonistes i no van permetre fer grans millores, però a la segona, Cardelús va aconseguir una volta ràpida d’1’56.177 que el va deixar a 1.3 segons del millor registre, però només a tres dècimes del cinquè millor temps de la jornada. Aquesta volta ràpida va suposar una millora de quatre dècimes de segon respecte el que va aconseguir el dia anterior. En aquesta segona sessió, l’andorrà va sortir amb un neumàtic nou per provar el seu comportament de cara a la cursa sense tenir com a objectiu aconseguir una volta ràpida. A més, el vent va fer acte de presència i aquesta circumstància va incidir en els registres de tots els pilots. Avui es disputaran les dues sessions d’entrenaments classificatoris de cara a les curses, de 40 minuts de durada cadascuna, a partir de les 10.25 i les 13.30 hores