PUBLICITAT

Un jove s'enfronta a tres anys de presó per agredir la núvia

  • Ella diu tenia «dependència» d'ell i els pares de l'acusat diuen que estava «controlat»
P.G.
ANDORRA LA VELLA

La denúncia de la presumpta víctima es va fer en febrer de l'any passat. Tres dies abans havia tingut una discussió amb el seu nuvi a la seva habitació i segons va declarar ahir aquest de manera agressiva li va pegar cops de puny a les cames, als braços i al cap i va trencar part de l'estructura del llit. L'acusat ho nega. La fiscal demana tres anys de presó condicional pel delicte major d'amenaces condicional i de lesions doloses amb perjudici psicològic, per la seva part l'advocat de la defensa demana la lliure absolució.

Tres dies després estant en casa d'uns amics, ell la va anar a buscar i s va enfrontar en un amic perquè ella no volia anar-se'n amb ell. Finalment, segons va declarar ella, va accedir i se'n va anar, però els amics ja havien trucat a la Policia.

Una amiga d'ella va manifestar ser testimoni d'una altra agressió de l'acusat cap a la jove que va reiterar que ella tenia una gran «dependència d'ell».

Els dos joves van iniciar la relació al 2005 quan ella tenia 14 anys i ell 17. Des de l'inici ell passava molta part del temps i dormia en el domicili d'ella. Segons els pares d'ell, que també van testificar ahir, ella el tenia «controlat» amb moltes trucades telefòniques a totes hores i ell havia de dormir amb ella. Segons la mare d'ella, la seva filla tenia dependència perquè estava enamorada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT