PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’UdA recupera el CPP amb nou formacions diverses

Els cicles es desenvoluparan entre octubre i desembre

Per El Periòdic

Façana de l’UdA.
Façana de l’UdA. | Arxiu ANA

La Universitat d’Andorra (UdA) reprèn aquesta tardor el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), després d’una interrupció pel confinament, amb un seguit de formacions presencials de curta durada sobre temàtiques diverses i obertes al públic en general. Les nou propostes formatives que conformen el cicle es desenvoluparan a partir del 9 d’octubre i fins al 12 de desembre en els àmbits de la salut, l’educació i de l’administració d’empreses.

Els cursos que s’impartiran versen sobre el benestar emocional; la gestió de la compensació; el design thinking per a la resolució de problemes; la intel·ligència intercultural; la ludificació de les matemàtiques amb el joc de Rubik; el disseny d’organitzacions que aporten avantatges competitius; el comportament del consumidor al sector del retail; un curs en disfàgia orofaríngica; i la música com a recurs terapèutic en els àmbits de l’envelliment saludable i les demències.

Aquestes formacions estan finançades amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, amb un conveni de col·laboració que contribueix a facilitar l’accés a la formació finançant un 20% de la matrícula. A més, l’UDA va manifestar que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat i per això han basat la seva planificació a l’obertura amb la difusió dels coneixements entre la societat andorrana en general. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT