PUBLICITAT

Andorra la Vella

Canvi de tres ascensors de la plaça del Poble

Marsol anuncia que es pretén aplicar el concurs al mes de novembre

Per Judith Sáez

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, abans del consell extraordinari celebrat ahir.
La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, abans del consell extraordinari celebrat ahir. | Comú d\'Andorra la Vella/ Tony Lara

La cònsol major del Comú d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va comunicar ahir, durant la roda de premsa posterior a la sessió extraordinària del consell de comú, que es vol treure a concurs el canvi dels tres ascensors que accedeixen a la plaça del Poble en els pròxims dos mesos. «És un bon moment per treure’l», manifestava, tot incidint en què també ho és per «activar projectes».

El canvi d’aquests ascensors estava previst per a l’any que ve, ja que «tenen uns anys però tenen molt ús i necessiten un canvi». D’aquesta manera, es canviaran les cabines actuals, que donen al Centre de Congressos, i ocuparien el mateix espai.

Ara bé, seria al mes d’octubre quan es preveu convocar el concurs, «ja que has de donar un mes a les empreses», deia Marsol, apuntant que «si tot va bé, l’obra s’aplicaria al novembre». Pel que fa als ascensors situats enmig de la plaça, però, no es preveu cap modificació. Segons va explicar Marsol l’administració s’està esperant a desenvolupar la reforma integral de la plaça del Poble.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT