PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut per propinar dos cops de puny al seu germà

La Policia deté una parella de 23 i 32 anys per agredir-se mútuament

Per El Periòdic

Cotxe de la Policia.
Cotxe de la Policia. | Arxiu ANA

La Policia va detenir un jove resident de 18 anys a Andorra la Vella per un presumpte delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic dilluns passat. Segons els agents del cos, van ser requerits en un domicili per una discussió entre l’arrestat i el seu germà, ja que va derivar en una agressió amb dos cops de puny a la cara.

Per altra banda, es va procedir a la detenció de dos joves residents de 23 i 32 anys a Escaldes-Engordany el dissabte, com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física i moral en àmbit domèstic. Segons el balanç policial, es va requerir els serveis dels cossos de seguretat per una discussió de parella que va derivar en una agressió mútua.

Durant el cap de setmana, la Policia també va arrestar un resident de 27 anys pel mateix delicte, així com per un contra la funció pública, ja que en el moment de la detenció, l’home hauria amenaçat i desobeït als agents de la Policia, segons afirmen des del cos.
En concret, s’ha detingut 13 persones des del dia 21 al 27 de setembre. Les detencions s’han dut a terme pels presumptes delictes contra la seguretat del trànsit (7) i altres delictes (6).

PUBLICITAT
PUBLICITAT